Hikmet Hoca ve Notts County


Skysports Hikmet Karaman'ın Notts County'nin başına geçebileceğini yazmış.Bu haber öylesine bir duyum haberi olabilir ama o kadar sevindimki bu habere sanki teklif bana yapılmış gibi hissettim.Umarım durum fısıltıdan ötedir ve gerçekleşir.Bizlerde artık şu zincirleri az da olsa kırmaya yeltenelim.

2 akıl fikir:

SirEvo | 25/12/09 01:10

Başka bi blogta Hikmet hocaya değil, Hikmet hocanın onlara teklif götürdüğünü okumuştum. :D Haber kaynağı sky sport ama onların da haberi yok olaydan galiba. Garip bir durum anlayacağım. :D

Unknown | 25/12/09 01:17

Zaten bizdeki fısıltı dünyayı kavurur :D

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.