Feysbuk Mantarı


İngiltere 17 yaş altı kaptanı Porstmouth'lu oyuncu James Hurst, Arsenal ile oynayacakları maç öncesinde facebook aracılığıyla kişisel iletisini 'umarım yeniliriz' diye değiştirmiş.Takım antrenörü de bu durumu farkedip oyuncuyu süresiz kadro dışı bırakmış.E beynini sktiğim malı ne diye yeniliosun, hadi yenildin diyelim ne diye yazıyorsun profiline, hadi yazdın diyelim eehhh banane lan.

2 akıl fikir:

Leah | 21/1/10 04:08

Futbolcuların beynine pek oksijen gitmiyo zaten. Bu salak da henüz ergenlikten çıkamamış zannımca tam süper olmuş. İdiot :D

Unknown | 21/1/10 13:59

Bu ergenlerin işi zor :D

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.