Yoklama!


Kaldığı otelin önünde basın mensuplarının ablukası altında kalan Beckham bir anda üzerine doğru gelen bayanı görünce şaşırmış.Kalabalığı yararak gelen Elana Di Cioccio adlı kadın, hızla Beckham'ın bacak arasına elini uzatmış. Beckham, hemen geriye kaçarak olası bir kontrolü önlemiş! Kadının açıklaması ise şöyle:
''Bir iç çamaşırı firmasının kataloğunda Beckham'ı gördüm ve çok etkilendim. Gerçek olup olmadığını kontrol etmek için böyle bir şey yaptım''

bazı kaynaklar ölçümün yapıldığı görüşünde aıjasha

tv şovuymuş.İbişler, yedim bende!

1 akıl fikir:

SirEvo | 22/1/10 12:54

uhasdhuasd
bu mudur ya süper :D

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.