Bana Bir Masal Anlat Baba!

Ortada ne bir masal var ne de masalı anlatacak bir baba! Önümüzdeki sonbaharda Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de düzenlenecek İngiliz Milletler Topluluğu oyunlarının düzenleneceği Jawaharlal Nehru stadının inşaası için boylarından büyük kazmalarla insalık dışı şartlarda çalışan bu çocuklar, anne babalarına da ek gelir sağlıyor.
 
Devlet inşaata çocuklarını gönderen ebeveynlere ekstra ödenek ve çocuklar için temel besin maddeleri sağlıyor. Çocuklarıyla beraber inşaatta çalışan ebeveynlere ise ekstra öğün veriliyor. 
Oyunların sonbahara yetişmesi için Hindistan devleti çocuklar da dahil olmak üzere binlerce kişiyi son derece kötü şartlarda çalışmaya zorluyor.

0 akıl fikir:

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.