Cennet Bekleyebilir

Geçtiğimiz hafta başından vurularak ağır yaralanan Cabanas için hayati tehlikeyi atlattığına dair haberler geliyor.Takım arkadaşları ve taraftarlar tüm dünya gibi durumunu yakından takip ediyorlar.Cabanas’ın vurulmasıyla ilgili olarak farklı iddialar ortaya atılmış.Paraguaylı golcünün Mexico City’deki ‘Big Bar’ isimli bir gece kulübünde kardeşi ve eşiyle eğlendiğini, vurulma olayının ise barın tuvaletinde olduğu belirtilmişti.Olayı araştıran avukatlardan Miguel Angel Mencera, zanlının Joseph Garza adında kulübün müdavimlerinden biri olduğu açıklamış.Gece kulübünün güvenlik kameralarından yapılan incelemede, Cabanas’ın vurulmasından önce Garza ve korumasının tuvalete doğru yürüdüğü görülmüş.Meksika polisi ise olayın Garza’nın yanında bulunan Kübalı bir kadın yüzünden ortaya çıkma ihtimali üzerinde duruyor imiş.Kübalı kadının sorgusunda Cabanas ile değil kardeşiyle diyaloga girdiği belirtilmiş. 
Bu arada Cabanas'a destek için T-shirt'ler çıkmış çıkmasına da bundan da para kazananlar hemen soluğu almışlar orada! Şu sıralar girişimci ruhuna dolgun elemanlar dolanıyor  Meksika'da!

0 akıl fikir:

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.