Greenpeace #Nestle


Bir dakika mola, KitKat'la rahatla! from Greenpeace Akdeniz on Vimeo.

Kit Kat – Gevrek, çok tatlı ve ormanları yok etme özelliğine sahip

Kit Kat’ın üreticisi Nestlé, Endonezya’daki yağmur ormanlarını yok eden, bölgedeki insanların yaşam şartlarını tehdit eden ve orangutanları yok olmanın eşiğine götüren şirketlerden aldığı palmiye yağlarını kullanıyor.
Herkesin molaya ihtiyacı var! Ama verdiğimiz mola Endonezya’nın değerli yağmur ormanlarından bir ısırık almamız anlamına gelmemelidir. Bu yüzden, Nestlé’nin yağmur ormanlarını ve orangutanları rahat bırakmasını ve yok edilen ormanlardan elde edilen palmiye yağlarını kullanmayı durdurmasını istiyoruz.

0 akıl fikir:

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.