Ekonomik Kriz ve Wenger


“Yapılan transferler futbolun krizden etkilenmediğini gösteriyor. Bizim yine de, Manchester City ve Real Madrid gibi bir transfer politikası izlemememiz gerektiğini düşünüyorum. Önümüzdeki bir yılda futbolun ekonomik kriz yüzünden büyük sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum”

Arsenal bu sezon Ajax'tan 23 yaşındaki Thomas Vermaelen'i 8.9 milyon avro karşılığında transfer etti.Adebayor'un 25 milyon avro karşılığında Manchester City'e satılması kulübün transfer politikasındaki eğilimin pozitif eğriden şaşmadığını gösteriyor.Pozitif kuvvetin en büyük sebebi kuşkusuz 13 senedir takımın patronu olan Arsene Wenger'dir.

0 akıl fikir:

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.