İbra & Eto'o takası



Moratti: “Anlaşma sağladığımızı söylemek için erken. Ama bu tip transferlerde pürüzlerin olması normaldir. Kulüpler arasındaki anlaşma çok hızlı oldu. Eto'o ile de uzlaşmak için çaba sarf ediyoruz"

Eto’o’nun yıllık 12 milyon avro istemesi, transferin önündeki en büyük engel. Inter, yıldız oyuncuya sezon başına 9 milyon avroluk bir sözleşme öneriyor.

Oyuncunun menajeri Mesalles, “Görüşmeler gayet iyi gidiyor. Pürüzleri gidermek için çalışıyoruz. Bugün görüşmemiz olmadı. Ama yarın İtalya’ya gidip görüşmelere devam edeceğiz

1 akıl fikir:

arnawut | 22/7/09 03:11

eto'da şeyin şeyine şey kaçırmış :D

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.