Metin Oktay Anılıyor





“Formaya..Armaya ..
Sevgiden..Saygıya..
İnsanlığa kardeşliğe dair aklınıza ne gelirse...
Ne düşünürseniz..
Bir Metin Oktay dersiniz..
O size verir her istediğinizi..
Her beklediğinizi.
Her sevdiğinizi..
Galatasaray’a dair..
Futbola dair..
Sevgiye dair..”

Galatasaray ve Türk futbolunun gelmiş geçmiş en büyük efsanesi Metin Oktay ölüm yıldönümünde GS TV’de onu özleyenleriyle buluşuyor..

"Ömür Boyu Sürecek Şarkı" ve "Sönmeyen Ateş" belgeselleri Metin Oktay’ın 18. ölüm yıldönümünde Pazar günü GS TV ekranlarında yayınlanacak.

Bu belgesellerde Adnan Polat, Fatih Terim, Bülent Eken,Turgay Şeren, Coşkun Özarı, Yılmaz Gökdel, Bülent Ünder, Gökmen Özdenak ve spor dünyasının önde gelen birçok ismi Metin Oktay’ı ve Kralla ilgili anılarını GS TV’de izleyenleri ile paylaşacak.

Melih Şabanoğlu’nun yönetip sunduğu Yalnız Futbol programı ise bu haftaki bölümünü Taçsız Kral Metin Oktay’a ayıracak. Yalnız Futbol, geçmişten günümüze Metin Oktay’ı değerlendirecek. Günümüzden düne Kral yeni nesillere nasıl görünüyor? Hepsinin yanıtını Yalnız Futbol programında Pazar günü GS TV ekranlarında bulacaksınız.

ÖMÜR BOYU SÜRECEK ŞARKI...........................................PAZAR 19.00
YALNIZ FUTBOL ÖZEL..........................................................PAZAR 21.00
SÖNMEYEN ATEŞ...................................................................PAZAR 22.30

0 akıl fikir:

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.