Tarihimizde Bir İlk

Milli takım Menajeri Syed-Mahmoud


Türkiye Kriket Takımı Yunanistan’ın Korfu adasında düzenlenen katıldığı ilk resmi turnuva olan Avrupa Beşinci Ligi- 6 Millet organizasyonunda Bulgaristan ile oynadığı maçta rakibini yenerek ilk uluslararasi galibiyetini elde etti.Gelismekte Olan Spor Branslari Federasyonu bunyesindeki kriket takımı, Bulgaristan’ı 9 oyun dışı farkla yendi.Estonya, İsveç, Çek Cumhuriyeti ve Yunanistan’a yenildikten sonra gelen galibiyet futbol düzlemindeki San Marino eğrisinden kurtulduğumuzu gösteriyor.

Türk Milli Kriket Takımı

Jonathan Clarkson (Capt.), Huseyin Sen, Hunnain Durrani, Mubashir Khan, Athar Imran Opal, Mohammad Razak, Abdul Hamid Chohan, Muhammad Aasim, Colin Sutcliffe, Imran Sharif, Syed Ateeq Ahmad, Christopher Wade, Sajjad Haider, Stephen Bryant, Khawar Nadeem; Coach – Raj Chaudhuri.

0 akıl fikir:

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.