Uefa Haftanın En'leri


Takım: Galatasaray
Frank Rijkaard'ın Galatasaray'ı şapka çıkartılmayı hak ediyor. Maç başına 3.16 gol kaydeden takım, ezeli rakipleri Beşiktaş toplamda 3 gol kaydetmişken zirveyi elinde bulunduruyor.

Futbolcu: Raúl González (Real Madrid CF)
Yazın transfere damga vuran Cristiano Ronaldo, Real Madrid ile 5 maçta 7 gol kaydetti ve Barça'dan Zlatan da 4 La Liga maçına 3 gol sığdırdı. Ancak bütün bunlar Real Madrid ile 524'üncü maçına çıkan Raul'un gölgesinde kaldı.

Maç: Manchester United FC 4-3 Manchester City FC
İngiltere'nin en çok para harcayan ekiplerinden City'nin elinden geleni yaptığı derbide, gülen United oldu. Konuk ekip Premier Lig'e harika bir başlangıç yaparak ilk 4 maçını kazanmıştı. Ancak bu derbide son sözü şampiyonun gol ayağı Owen söyledi.

Gol: Mamadou Niang (Olimpik Marsilya)
Topu rakip takım olan Montpellier'in yarı sahasında aldı, ceza sahasına girene kadar iki çalım attı. Ceza sahasında da bir çalım daha atarak topu ağlara yolladı. Bu Niang'ın 6. maçında kaydettiği 4. gol oldu ve takımının güneyden gelen rakiplerini 4-2 yenmelerini sağladı.

Haftanın Sözü: Dick Advocaat (Belçika)
"Oyuncuların kafalarında yarattıkları kendi imajları yanlış. 23 yaşının altında ve potyansiyeli olanlar var, kendilerinin Real Madrid ve Barcelona'da oynayabileceklerini zannediyorlar ama bu doğru değil. Kabiliyetliler ama yine de gençler. Bunların onlara anlatılması lazım.

Haberin orijinaline ulaşmak isteyenler alttaki linkten devam edebilirler.

http://www.uefa.com/footballeurope/news/kind=2/newsid=893744.html

0 akıl fikir:

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.