Seviye


Fenerbahçe'li Colin Kazım'ın twitter'da yazdıkları aynen şu şekilde :

"evet dostlarım... istanbul'da biraz tatsız bir gün yaşıyoruz ama 8jk'yi parçalamamız için geri sayım başladı!! hahahaha!!" 

"Herkesin gerçeği yarın akşam 8'de Lig TV'de görecek. BU FENER 8JK'YI YIKACAK!... resmi olarak bjk ya da beşiktaş diye biliniyor. hahahaha!!!"

Maçı kazanmak istediğini söylemesi doğal.Ancak seviyesiz bir üslupla pekiştirmesi hoş değil.Futbolcuların ortamı geren açıklamalardan kaçınmaları gerekirken, ateşe körükle gitmenin kime faydası var? Daha dikkatli olunmalı; daha sonra, oluşması muhtemel olaylar karşısında insanların tutumunu değiştirme olanaklarınız fayda etmeyebilir!

2 akıl fikir:

arnawut | 20/11/09 16:01

bu f5liler neden böyle anlamıyorum ki. bi taraftar yapsa neyse de adamların kamuoyuna mal olmuş adamlarıda aynı.gerizekalılıktan mı kaynaklanıyor acaba.

Unknown | 20/11/09 16:23

Kazım zaten çok lakayıt bir oyuncu umarsız bir hali var, bu gibi oyuncuların ne yapacağı belli olmaz çünkü bencildirler.

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.