1 Aralık Dünya Aids Günü



Bilinen ilk AIDS vakaları 1981'de ABD'nin New York ve Kaliforniya eyaletlerinde rapor edildi. Birleşmiş Milletler'in 2004 raporuna göre dünyada 38 milyon kişi HIV taşıyor, her yıl 5 milyon kişi virüsü kapıyor ve 3 milyon kişi AIDS'ten ölüyordu. 1981-2008 yılları arasında, 20 milyon kişi AIDS nedeniyle hayatını kaybetti.

2 akıl fikir:

arnawut | 1/12/09 09:39

sen neler yapmışsın yine bloga yav.:))) iyi gibi değil gibi gözüm alışmadı henüz:D
aids'e gelirsek. korkunç bişey. çok dikkat etmk lazım çook.

Unknown | 1/12/09 14:26

Değişiklik zordur :) ama ara sıra gereklidir.Farklılığı daima sevmişimdir.Bir süre sonra tekrar değiştirebilirim.Daha önceki temada beyaz yoğun olduğundan gözler biraz zor alışıyor.Eğer tutmazsa yenilik blogu bekliyor olacak.

Aids için ise : durum gerçekten kaygı verici.Afrika bölgesi başta olmak üzere aktif çalışmalar sürüyor.Ölümler her ne kadar azaltılsa da sona erdirilemiyor.Dünya bir şekilde diyet ödüyor.İnsanlık elinden ne gelirse yapmak zorunda, sonu ne olursa olsun...

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.