Avrupa Kupası ve Şampiyonlar Ligi




Şampiyonlar ligi eşleşmelerinden harareti bol olan karşılaşmalar var.Benim seçtiklerim ise :Inter - Chelsea,Milan - Manchester United eşleşmeleri.Bu maçlar heyecanı bünyede köşe kapmaca oynanatacak kadar iyiler.Gönlümden geçen sekiz takım ise: Stuttgart,Bordeaux,Chelsea,Bayern Münih,Cska Moskova,Real Madrid,Arsenal ve Milan.



Avrupa Ligine gelirsek Galatasaray için Atletico Madrid, Fenerbahçe için ise Lille çıktı tombaladan.Şu an için bir şey söylemek doğru olmaz.Eşleşmelere bakılırsa güzel maçlar izleyeceğim.Maçlara iki ay var, o zamana kadar  kim öle kim kala!




''Rakibimiz kesinlikle çok kuvvetli ve tehlikeli bir takım. Kendileriyle Barcelona’nın başındayken de birçok kere karşılaştık. Çok kaliteli, çok yetenekli futbolcuları var. Forlan, Agüero, Simao gibi futbolculara sahipler, çok güçlü bir takım.'' Johan Neeskens


“Çok güzel bir kura oldu. İki tane birbirinden güzel ve heyecanlı maç oynayacağız. İlk maçın deplasmanda oynanacak olması bizim için tabi ki önemli bir avantaj. Oradan iyi bir skorla dönersek, seyircimizin önünde turu geçeceğimizi düşünüyorum. Çekinilecek ya da korkulacak hiçbir şey yok. Bizim için çok güzel ve çekişmeli karşılaşmalar olacak. Atletico Madrid iyi bir rakip, ama bizim kalitemiz de ortada. İstediğimiz futbolu sahaya yansıtırsak turu geçeceğimizi düşünüyorum.”


“Elbette konsantrasyonumuz yüksek olacak. Ama bizim hedefimiz final olduğu için önümüzdeki turlarda da zorlu rakiplerin geleceğini biliyoruz, o yüzden rakiplerin çok fark edeceğini sanmıyorum. Atletico Madrid güçlü bir rakip ama önemli olan bizim bu eşleşmede neler yapacağımız. Biz istediklerimizi sahaya yansıtırsak bizim adımıza her şey güzel olur. Her şeyin, atılacak ve yenilecek gollerin çok büyük önemi var. Bunlara dikkat etmemiz gerekiyor. Ama takım arkadaşlarıma çok güveniyorum, turu geçeceğimize inanıyorum.” Arda Turan


0 akıl fikir:

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.