Raikkonen Ralli'yi Seçti


Dünya şampiyonu Citroen takımı önümüzdeki sezon için Raikkonen ile anlaştığını açıkladı. Raikkonen, Citroen Junior takımında fransız Sebastian Ogier ile birlikte önümüzdeki yıl Dünya Ralli Şampiyonası’na dahil 13 yarışın 12'sinde mücadele edecek.


"Her zaman rallide mücadele etmek istedim. Özellikle de Dünya Ralli Şampiyonası’nda... Şimdilik 1 yıllık anlaştık. Sonrasına bakacağız"
Raikkonen

2 akıl fikir:

Cemre | 4/12/09 22:00

Raikkonen nerede biz oradayız.Zaten sıkılmıştı F1'den iyi oldu.

Unknown | 4/12/09 22:07

Bence de Raikkonen farklı heyecanları yaşamalıydı.Hakinen,montoya vs diğerleri gibi başka ufuklara yelken açtı.Bu işin içinde bir bit yeniğinin olduğunu düşünmüşlerdir heralde.F1 sahnesi Kurtlar Sofrası'ndan daha acımasız!

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.