Galatasaray Spor Kulübüne;

Sağlık Raporu: Jo


Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı Oyuncusu Joao Silva’nın (Jo) Antalyaspor karşılaşmasının ilk yarısında sol ayak bileğine aldığı darbeye bağlı sakatlığının tedavisinin en az 3 hafta süreceği öngörülmektedir.
Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.
Galatasaray Futbol A.Ş.

 
Jo 3 hafta sakatmış.Bence bu iş böyle olmayacak! Malum sağlık ekibimizin eline düşen Jo'yu ancak kurşun döken teyzelerimiz kurtarabilir.Florya Tesisleri'nin üzerine açılacak bir çarşafın altına tüm futbolcular,yöneticiler,camia içinde kim varsa geçmeli ve kurşun'da master yapan teyzelerimiz bu işin hakkından gelmelidir!

5 akıl fikir:

SirEvo | 4/2/10 16:36

Ne ettin blogu yav, önceki tema daha iyiydi :(

Unknown | 4/2/10 16:40

Değişiklik iyidir önce zor gelir alışırız :) Alışamaz isek yapacak bir şey yok risk alıyorum :D

SirEvo | 4/2/10 17:11

Alışıcez artık. :))

Leah | 4/2/10 17:24

Ayyy evet önceki tema çok daha iyiydi pilis değişsin bu :D

Unknown | 4/2/10 21:04

Aldığım tepkiler blogun pek hoş olmadığı yönünde ama diğeri içinde ben sıkıldım yea :D biraz değişiklik olsun söz daha sonra tekrar değiştiricem.

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.