İki Dil Bir Bavul Bir de Ödül!

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı tarafından düzenlenen '1. İlk Yönetmen Uluslararası Film Festivali'nde müziği olmayan 'İki dil, bir bavul' en iyi müzik ödülünü kazandı.Yönetmen Özgür Doğan bir şeyler demiş bakın neler demiş:

“Aralık başında Bayındırlık Bakanlığı’ndan aradılar, bir festival düzenlediklerini söyleyip ve bizden jüriye sunmak üzere filmin DVD’sini istediler. Bir süre ses seda çıkmadı. Daha sonra bakanlıktan bir sekreter aradı, ‘Size bakanlıktan bir şey yollayacağız, adres verir misiniz?’ dediler. Ödül plaketini gönderdiler, ‘en iyi müzik ödülü’ vermişler, filmimize. Filmimizde hiç müzik yok. Bakanlığı aradım, kimseye ulaşamadım. Çok şaşırdık. İmkansızı başardık ve hiç müzik kullanmadan en iyi müzik ödülü aldık!” Şaka gibi!

Gerçekten şaka gibi!

5 akıl fikir:

SirEvo | 13/2/10 00:15

hey yarabbim :D

Unknown | 13/2/10 00:16

Durum bundan ibaret :D

Leah | 13/2/10 00:27

Bu film cidden güzel bi film. Sıçmış batırmışlar yani başlarım ödüllerine. Böyle saçmalık olur mu ya. Yazık :/

Unknown | 13/2/10 00:32

Filmi daha izlemedim, bilgisayarımın bir köşesinde duruyor.Bugün yarın izleyeceğim.

Ödül olayı ise eşek şakasından hallice gibi geliyor!Yazık gerçekten!

Kasux | 13/2/10 00:36

film bence çok dandik sanki amator bi kamerayla çekmişler bide sürekli bu malak çocuklar zerre şekerlik hiç birnde çocuk bol bol telefon reklamı yaptı bi de ana kuzusu lan buu!

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.