#Ebru Kılıçoğlu ile 4 soruda Galatasaray



Tek kelimeyle Frank Rijkaard’ı ifade etmek isteseniz sizce hangi kelime uygun olurdu?
Ebru Kılıçoğlu : B
ilinçli

Transferlere gelince, Galatasaray hangi bölgelere transfer yapmalı?
Ebru Kılıçoğlu : Bu biraz da hangi futbolcuların gideceğine ve kalacağına bağlı.Ama hiçbir sakatlık olmayacak tezinden yola çıkarsak sağ bek en acili.Ama geçen seneki gibi stoperlerin ve defansif orta saha oyuncularının sakatlıkları göz önünde bulundurulursa buralara da takviye yapmak gerekir.

Mevcut Galatasaray oyuncu kadrosundan vazgeçilemez dediğiniz bir oyuncu var mı?

Ebru Kılıçoğlu: Arda! çünkü Arda kaderine razı olmayan ve skoru değiştirmek için son dakikaya kadar uğraşan bir futbolcu.Şu anda Galatasaray ruhunu sahaya en iyi yansıtan isim.

Son olarak Spor yazarlığı sizce ne anlam ifade ediyor? Türkiye'de spor yazarlığının layığı ile yapıldığına inanıyor musunuz ?
Ebru Kılıçoğlu
: Spor yazarlığı doğru insanların elinde son derece gerekli ve bilgilendirici.Ama 'Doğru İnsan' tanımlamasına giren kişi sayısı(Bilgisi, duruşu ve bakış açısıyla) bir elin parmaklarını geçmiyor.Bu da sorunu cevaplıyor sanıyorum: Layığı ile yapılmıyor!

SEVGİLER

Ebru
Kılıçoğlu


Ebru Kılıçoğlu'na bu kısa röportaj ve sorularıma verdiği titiz cevaplar için teşekkür eder, spor yazarlığı ve yorumculuğu mesleğinde başarılar, yaşamında mutluluklar dilerim.Kendisine sorularıma içtenlikle cevap verdiği, blog'a renk kattığı için tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.

3 akıl fikir:

Bruni | 22/6/09 13:53

Açıkçası Lincoln içinde bir soru beklerdim.Bir futbolcu ancak bu kadar sorumsuz olabilir.

Recqo | 24/6/09 10:27

Ebru Kılıçoğlu'na bize vakit ayırdığı için çok teşekkür ederiz.
G.Ö. arkadaşımızı da tebrik ederiz.

Unknown | 24/6/09 13:05

Ben de Seni tebrik ederim recqocum :)

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.