Gökhan Zan Galatasaray'da



Resmi site duyurdu.Kendisiyle 2 yıllık anlaşma yapılmış.Bu transferi Galatasaray adına yararlı buluyorum.Mevkisi itibariyle istikrarı bünyesinde toplaması durumunda yararının daha da üst seviyelerde olacağını düşünüyorum.Gökhan Zan milli takımın stoperidir.Bedelsiz alınması ise şimdilik hanesinde artısı olarak göze çarpıyor.Defansif yönlerinin yanı sıra çok yönlülüğünde olabilecek bir gelişim Gökhan Zan'ın Galatasaray için çok önemli bir oyuncu olabilmesinin önünü açıyor.Bu transfer tabir-i caizse yerinde transferdir.Defans bölgesinde kumar oynamamayı tercih etti Galatasaray.Bu kararın zamanla ne kadar doğru olduğunu herkes görecektir.Bu arada Galatasaray'ın Uefa Kupasındaki rakibinin Kazakistan takımı Tobol olduğunu hatırlatalım.ilk maç 16 Temmuz'da deplasmanda, ikinci maç ise 23 Temmuz'da Ali Sami Yen Stadında.İlk antremanına bugun çıkan Ferdi Elmas'ın ise sözleşmesi feshedildi.

1 akıl fikir:

Adsız | 24/6/09 10:47

Bonservisi elinde olmasa gereksiz transfer ama bedelsiz geldiği için galatasaray a iyi bir yedek alındı demek yanlış olmaz ama kesinlikle 2stoper galatasaray a gerekli en az biri yabancı olmalı.servet in marsilya yolcusu olması,gökhan zan,emre aşık ve güngör bence gs ın stoperin de direk oynayacak kapasitede olmamaları bunu zorunlu kılıyor.

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.