Efsane hayatını kaybetti...





Biliyorum ki bu haber Türkiye'de Michael Jackson'a hayatının bir bölümünde dahi rastgelip ona saplanan insanları çok daha üzmüştür.İçimizden biri derler ya işte bu tabirin içini fazlasıyla dolduruyor şimdiki durum.80 kuşağı Michael Jackson'la büyüdü.Onun hamuruyla yoğuruldu.Kendisinin ölüm haberinin o'nunla büyüyenlerin içinde nasıl bir hüzün yongası oluşturduğu üzerine tahmin bile yürütülemez.O çok değerliydi bazı kuşaklar için.Çok üzülmenin hafif kaldığı bir yetmezlik girdabı içinde; kelimelerle yokuş aşağı bodozlama yuvarlanıyoruz!
Kendisi ''efsane'' kelimesinin sözlükteki karşılığıdır...İnsanlar için özel bir görevle gönderildiğini düşünüyorum.Görevini yaptı ve gitti.Arkasında kendisini her daim hatırlayacak kendisiyle büyümüş kendi mutluluklarını paylaşabilen paylaşatırabilen insanlar bıraktı.Güle Güle INVİNCİBLE...

0 akıl fikir:

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.