Tomruk Bünyeler!




* Fenerbahçe taraftarlarının kızgın ve saldırgan tavrı devam ediyor. Şu anda sahaya koltukları fırlatıyorlar.
* Sahada büyük bir karmaşa var. Herkes kendisini korumaya çalışıyor.
* Bu kez de tribündeki taraftarlar kendi arasında kavga etmeye başladı.
* Sahadaki olaylar nedeniyle Efes Pilsen kupasını almaya çıkamıyor.
* Efes Pilsen Koçu Ataman, yaşanan olaylar nedeniyle utanç duyduğunu ifade ederek, "Gelecek sezon bu sahada hala maç yapılabilecek mi? Merak ediyorum" dedi.
* Maçtan önce yoğun güvenlik önlemi alınmıştı ancak, çıkan olaylar güvenliğin yeterli olmadığını gösterdi.
* Emniyet güçleri şu anda tribünleri kontrol altına almak üzere...

Yahu bu nedir? Biri çıksın açıklasın! Akıl mayası tutmamış insanlardan bahsediyoruz burada.Koltuk fırlatmak, pet şişe fırlatmak, adam dövmeye teşebbüs, gözü dönmüş bir sürü dengesiz.Gitsinler basketboldan uzak dursunlar, iyi bir eğitimden geçirilsinler, beyin nakli yapılsın bu insan müsveddelerine!Tema Vakfı bu bünyeler için acil harekete geçmelidir.Bu tomruklardan gayet iyi malzeme olur.

0 akıl fikir:

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.