Günün Takımı : Beylerbeyi Spor Kulübü

Beylerbeyi Spor Kulübü Derneği 1903'de Ruşen Erman, Cahit Ceren, Mashar İnanöz tarafından kurulmuştur. 1911 senesinde futbol ve kürek branşlarının tescili yapılmıştır. Daha sonraki yıllarda Boks, Judo, Basketbol, Yüzme, Sualtı sporlarının tescidi yapılarak bir çok dalda Türk sporuna hizmet vermiştir.


Futbolda 1. Amatör Küme, İstanbul Mahalli Lig, Türkiye 2. Ligi ve Türkiye 3. Liglerinde çeşitli tarihlerde müsabakalara katılan Beylerbeyi Spor Kulübü; Sabahattin Erman (Ordu Milli), Şeref Has (Fenerbahçe), Metin Erman (Beşiktaş), Ruhi Erman (Hacettepe), Birol Peker (Beşiktaş-Fenerbahçe), Gazanfer Utkan (Kasımpaşa), Beran Omay (Galatasaray), Lütfü Isıgöllü (Beşiktaş), Murat Kanal (Galatasaray) gibi Türk futboluna bir çok yıldız oyuncu getirmiştir.

Bir asra yakın Türk sporuna hizmet eden Beylerbeyi Spor Kulübü'ne bugüne kadar Ruşen Erman, Cahit Ceren, Ömer Özruha, Ali Ersoy, Mehmet Pekmezci, Sedat Usta, Mehmet Topçuoğlu, Cengiz Kaptanoğlu, Ünal Başaran, Sinan Vardar, Muzaffer Oflaz, Mustafa Yazıcı, Mehmet Kargı, Osman Büyük başkanlık yapmıştır.

Beylerbeyi geçtiğimiz sezon Klasman Grubu'nu son sırada tamamlayarak 3. Lig'e düştü.

0 akıl fikir:

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.