Rock’n Coke Başladı



Beş yılda dünyanın önde gelen müzik festivalleri arasında yerini alan Rock’n Coke şimdiye kadar çeşitli ülkelerden 79 yabancı, 56 yerli grup olmak üzere 500’den fazla müzisyeni ağırladı.

Alternatif Rock’un Türkiye ve dünyadaki en parlak yıldızlarını on binlerce izleyiciyle buluşturan Rock’n Coke İstanbul’da bugüne kadar sahne alan gruplar arasında Pet Shop Boys, Iggy & the Stooges, The Cure, Placebo, Muse, Simple Minds, Suede, The Cardigans, 50 Cents, The Rasmus, Korn, The Offspring, Skin, Franz Ferdinand, The Smashing Pumpkins, Chris Cornell, Manic Street Preachers gibi devler de bulunuyor.

İlk yıl iki günde toplam 40 bin kişi tarafından izlenen, 4 bin kişinin çadır kurduğu ve hazırlıklarında yaklaşık 2.000 kişinin görev aldığı Rock’n Coke, günümüzde 55 bin izleyiciyi ağırlayan, 10 bin kişi kamp yaptığı, 7.000 kişinin görev aldığı Türkiye’nin en büyük açık hava müzik etkinliği konumunda.

programı merak edenler için buradan bilgi edinebilirsiniz.İyi eğlenceler dilerim..

0 akıl fikir:

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.