Dev Adamlardan Dev Adım


Polonya'da düzenlenen Avrupa Basketbol Şampiyonası'na Litvanya galibiyeti ile başladık.Söylemeden geçmeyeyim; turnuvanın favorileri arasında gösteriliyordu Litvanya.Yani adımlarımız bugün gayet dev gibiydi.Karşılaşmanın en skorer ismi 21 sayıyla Litvanya'dan Petravicius olurken, milli takımda Hidayet Türkoğlu 19, Ersan İlyasova 17, Ender Arslan ise 16 sayıyla galibiyete katkı yaptı.Darısı Bulgaristan maçının başına..

TÜRKİYE: 84 - 76 LİTVANYA
Salon: Centennial Hall
Hakemler: Sreten Radovic (Hırvatistan), Guerrino Cerebuch (İtalya), Fernando Rocha (Portekiz)
Türkiye: Kerem 2, Engin 3, Ersan 17, Hidayet 19, Ömer Aşık 5, Semih 2, Oğuz 10, Ender 16, Sinan 6, Bekir 4, Barış
Litvanya: Mazutis 5, Lukauskis 3, Kleiza 12, Javtokas , Ksistof Lavrinovic 4, Darjus Lavrinovic 9, Petravicius 21, Delininkaitis 5, Jasaitis 14, Kalnietis , Maciulis 3, Jomantas
1. periyot: 19-22
Devre: 39-39
3. periyot: 63-58
Beş faulle çıkan: 33.56 Semih (Türkiye)

0 akıl fikir:

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.