İnce Ayar


Brezilya Arjantin'e kapıyı gösterdi!Dünya kupasına katılamama durumu Arjantin'e gönül veren sevdalılar için yıkım demek.Bunun farkında olmayan tek kişi maç boyuncu tırnaklarıyla didişen Maradona'ydı.Tırnaklarına göstereceği özeni oyunu okumaya gösterebilseydi maç daha farklı olurdu da diyemiyorum şayet Maradona'nın milli takım için yetersiz olduğu ortada.Takım kazanmaya gidemiyor.Oyuncular birbirlerinden bağımsız.Arjantin, Paraguay maçını artık topla tüfekle mi kazanır yoksa ağır sanayi hamlesiyle mi bilinmez, bildiğimiz tek şeyin bu maçı kazanmak zorunda olduğudur..

"Brezilya'ya kaybetmek çok kötü. Maça çok iyi hazırlanmıştık ve 2010 Dünya Kupası'na yaklaşmak istiyorduk. Ama artık daha fazla çalışmalıyız, çünkü grupdan çıkmaz biraz zor olabilir"

"Artık işler biraz karışık. Ancak sorumluluk bemim üzerimde. Asla bir oyuncumu suçlamam. Pes etmeyeceğim ve takımımı her maça galibiyet için hazırlayacağım"

"Takım olarak kaybettik. Aslında ilk yarıda öne geçme fırsatı yakalamıştık, ama golü bulamadık. Brezilya'nın duran toplardan etkili olacağını biliyordum ve takımımı çalıştırmıştım"
Maradona

0 akıl fikir:

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.