Cannavaro ve Doping


Juventus'un başarılı defans oyuncusu Cannavaro'nun doping örneklerinin pozitif çıktığı iddia edildi.
Cannavaro'nun kullandığı bir ilacın doping etkisi içerdiği tespit edilirken, Juventus kulübü İtalya Olimpiyat Komitesi'ne gönderdiği yazıda, Cannavaro'nun yalnızca anti alerjik bir ilaç kullandığını belirtti.

Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklama "Doktorlarımız, sağlık gerekliliklerine uygun olarak ve arı ısırması sonrası acil durumla ilgili yürürlülük kuralarına göre davrandıklarını açıklamaktadır. Bu gibi durumlarda, ilaç kullanımı oluşabilecek komplikasyonları ve hatta ölümcül durumları önlemek için gereklidir. Cannavaro ve Juventus sağlık ekibi bu durumu netleştirmek ve düzeltmek adına mahkemede ifade vereceklerdir

0 akıl fikir:

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.