Florya Taşınıyor


    İSTANBUL - Galatasaray Kulübü'nün Florya Metin Oktay Tesisleri'ni Büyükçekmece'ye taşınması için gerekli arsa tahsisiyle ilgili protokol, kulüp başkanı Adnan Polat ile Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün arasında imzalandı.    Büyükçekmece Belediye Başkanlığı binasında gerçekleştirilen protokol töreninde konuşma yapan belediye başkanı Akgün, ilk etapta Galatasaray'a, Büyükçekmece Gölü kenarında 106 dönümlük yer tahsisinde bulunduklarını, ancak bunu kısa bir sürede 150 dönüme çıkaracaklarını söyledi. Belediye olarak kültür, eğitim ve spor faaliyetlerine büyük önem verdiklerini ve ilçeye gelip yatırım yapmak isteyen kurumlara yardımcı olduklarını kaydeden Akgün, ''Bizden Fenerbahçe Kulübü de resmen başvurarak, arsa istedi.
Beşiktaş ise şifai olarak talepte bulundu. Asla bu kulüplerimizin taleplerini geri çevirmeyeceğiz. Bundan sonra bizimle temasa geçecek kulüplerin taleplerini yerine getireceğiz. Kim okul, eğitim kampüsü yapmak istiyorsa bizlere başvursun'' diye konuştu.  POLAT: DAHA BÜYÜK ARAZİ TALEBİMİZ VARDI Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Büyükçekmece Belediyesi'nden tahsis edilenden daha büyük arazi talebinde bulunduklarını  ancak bu arazinin büyüyeceğini söyledi. Gelecekte Florya Metin Oktay Tesisleri'ni Büyükçekmece'ye taşımak istediklerini anlatan Polat, şunları kaydetti: ''Bu tesisimizde sadece profesyonel futbol değil, amatör futbola da hizmet vermek istiyoruz. Galatasaray'ın gelecekte Florya Tesisleri'ni taşımak istiyoruz. Burada 2 sene içinde amatör futbol dallarında faaliyetleri başlatmak istiyoruz. İnşallah bu örnek olur. Galatasaray ve benzeri kulüpler halkın malıdır. Bu anlamda devletimizin kurumlarının bu tür hizmetleri vermek görevlerinin bir parçasıdır  Bu tür işleri yapabilmek için devletimizin kurumlarının bize destek olması lazım.''  

0 akıl fikir:

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.