Altın Ayak 'Ronnie'


Dünyanın en prestijli ödüllerinden "Golden Foot" ödülünü bu yıl Milan'ın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho kazandı.. Bu sene aday olarak;

David Beckham, Gianluigi Buffon, Luis Figo, Ryan Giggs, Thierry Henry, Raul Gonzalez, Francesco Totti, David Trezeguet, Ronaldinho gösterilmişti.Ronaldinho, ödülünü Monte Carlo'da düzenlenen seremonide, Monaco Prensi II. Albert'dan aldı.Golden Foot ödülü, 29 yaşını doldurmuş ve önemli başarılara imza atmış dünyanın sayılı futbolcularının yer aldığı adaylar arasından seçilerek veriliyor.Golden Foot" ödülünü geçen sene Fenerbahçeli Roberto Carlos, 2007 yılında Alessandro Del Piero, 2006 yılında Ronaldo, 2005 yılında Andriy Shevchenko, 2004 yılında Pavel Nedved ve 2003 yılında ise Roberto Baggio kazanmıştı.

0 akıl fikir:

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.