Beklenti


Fransa‘da yayın yapan SoFoot adlı dergi'nin internet sitesinde bazı açıklamalarda bulunmuş Sivasspor'lu Yannick Kamanan, ne demiş peki:


“Sivas bugüne dek oynadığım şehirlerin en kötüsü. Sivas’ın bir New York olmadığı açık. Burada yapacak fazla bir şey yok.

Burada sözleşme imzalayan adamın, hayatını diskolarda barlarda geçirmeyi beklememesi gerekiyor. Burada zamanın dışındayız. 1850’lerde yaşamak gibi bir şey. Neyse ki, ben evcil biriyim. Karım ve kızım bana yetiyor”

Kamanan'ın kariyeri ;
Le Mans(Fransa), Tottenham(İngiltere), Strasbourg(Fransa), Dijon(Fransa),Ajaccio(Fransa), Kv Oostende(Belçika), Shaffhausen(İsviçre), Maccabi Herzliya(İsrail), Maccabi Haifa(İsrail)

En azından daha önce bulunduğu yerlerden birinden örnek verseymiş daha içten olabilirmiş.

1 akıl fikir:

Turan | 24/11/09 02:10

Dijon, Ajaccio, Hayfa, Strasbourg, Londra'dan sonra Sivas'ın sıkıcı gelmesi gayet normal. Haklı adam aslında. Ama Türbülent bu sıkıcılığı bir övünç kaynağı olarak görüyordu. Ondan sonra 45 dakika oynayıp adamlar kaçıyor haliyle..

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.