Galatasaray Bursa'da


Zor deplasman , zor maç olacak.İçimden geçen skor ise bir önceki cümleye tamamen aykırı bir öngörü! Tahminim 0-5. Niye böyle yazdım bilmiyorum içimden öyle geçti.

Mehmet Topal,  Mustafa Sarp , Ayhan  üçlüsüyle geldi Galatasaray.Tobias Linderoth rahatsız olduğundan getirilmedi.Bi' türlü oynayamadı şu adam ya, halbuki çok yararlı bir oyuncu, neyse uzatmayacağım!


Frank Rijkaard'ın bu rahat hallerini gördükçe mutlu oluyorum.Bir başka duruşu var sanki.İyi ki Varsın Rijkaard.

Leo Franco,Aykut Erçetin,Uğur Uçar,Gökhan Zan,Emre Aşık,Servet Çetin,Sabri Sarıoğlu,Hakan Balta,Caner Erkin,Barış Özbek,Mehmet Topal,Mustafa Sarp,Ayhan Akman ,Aydın Yılmaz,Elano Blumer,Arda Turan,Abdul Kader Keita,Harry Kewell,Shabani Nonda kafilede bulunan oyuncular.

0 akıl fikir:

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.