Beşiktaş:4 Fenerbahçe:2





Açıkçası maç başlarken Rüştü'yü kadroda görememek; beni Volkan Babacanı kalede görmek kadar şaşırtmamıştı.Fenerbahçe maça açlık grevine devam edeceğim inadındaki bir mahkum gibi cılız ve silik başladı.Kupaya olan özleminin yalancı bahardan ibaret olduğunu 6. dakikada Yusuf'un ceza yayının çaprazından zor da olsa kaleyi yoklamaya yönelik gönderdiği top ayyuka çıkardı.Ne Aragones ne yönetim bu kupayı Fenerbahçe taraftarı kadar istememiş olacakki ruhsuzluğun tavan yaptığı maçta takımın motivasyonunu artıracak , oyundaki tıkalı boruların tamirini sağlayacak bir joker'e sahip olma gereksinimi duymuşlar(!) 26 yıllık hasret mi ? yoksa mutluluğun ziyan olduğu bir sezonda hastanın serumu olabilecek bir kupanın farklı bir şekilde kaybedilmesi mi hüzünlü olan? Elbette bu sorunun cevabı her bir Fenerbahçe taraftarının stresli geçen maçın düdük sesi sonrası uyanışında saklıdır.Beşiktaş'ta Holosko harikulade oynadı ''göz kamaştırmak'' deyimi vardır ya işte Holosko'ya bu deyim cuk oturdu.Beşiktaş kupayı haketti ve aldı. Mazeretler; kozunu hep Fenerbahçe için oynadı.Yanlışlar, eksikler,mantelitesizlik,isteksizlik hepsi oradaydılar tek eksikleri cesaretti o da malesef orada değildi. Mustafa Denizli istediğini fazlasıyla aldı.Dört golle yolladı ezeli rakibini.Artık önünde Lig var. Mezesi bol bir kupa finalinden sonra rakı'nın tadına varabildi.Şimdi sıra şampanya da ....

3 akıl fikir:

Adsız | 14/5/09 20:55

bir çok konuda hak veriyorum ama benim inandıgım teknik direktörün payı % 10 filandı,o gün gördümki %95 teknik direktör takımı etkiliyormus.fenerbahce son 30 dk ruhsuzdu ama yedigi hatalı gollerin bunda payı cok buyuk.fenerbahce besiktaştan kaliteli bir takım ama kalecisiz cıkıp yenmesi beklenemez.besiktaş iyi degildi sanslıydı ama kazanmayı bildiler,madeni buldular akıllı düşünüp vurdular kaleye.fenerbahce cok mu iyiydi bu da kesinlikle soylenemez.alex,lugano,r.carlos,deniz,semih,volkan babacan gibi 6 oyuncusu futbol adına hiç bir şey yapmadılar belkide yapamadılar.Eger kalede volkan demirel olsaydı daha saglıklı bir yorum yapılabilirdi ama kazandıgı için bjk yi kutlamaktan baska bişey yapılamaz.

Bugunden sonra en büyük güizaaaa:)

Recqo | 16/5/09 13:28

Bir Kupa finali Fener taraftarı ne kadar küçük görsede lig tarihinde kendini ispatlamış bir Beşiktaş, transferleri ve bütçesiyle Fenerbahçe. Bence böyle bir final kaleciyle anılmamalı futbolla anılmalı. Bu sezon Beşiktaş'ı ilk defa 90 dk. izledim iyiki de izlememişim. Ben hayatımda bu kadar kötü bir futbol seyretmedim herkes akıllı oynamaya çalışıyor rakibine göre hamleler yapıyor bu kötü demiyorum fakat bence rakibin senin için hamleler yapar sen kendi futbolunu oynarsan büyük takım olursun örn:real madrid, barcelona ...
Bence bu final Türk futbolunun öyle milli maçlarda söylendiği gibi artık türklerin kendi stili var maçı sonuna kadar bırakmıyorlar tezini çürüttü. İtalyanların bir tarzı var ve bu tarzı ligdeki tüm takımlarında görebilirsiniz.brezilyalıların ingilizlerin fakat Türklerin hala bir tarzı yok. Milli maçlarda Türklerin milliyetçiliği sahaya çıkıyor ve bazen başarı sağlanıyor.
Bu ligin en zengin takımı ve yine Fenerliler ne kadar küçümsede bu sene Şampiyonluğa oynayan takımı arasındaki maç bu kadar futbol seyir zevkinden uzaksa İngiltere ve İspanya ligini seyretmeye takip etmeye izlemeye devam. Ne zamanki o liglere birazcık da olsa yaklaşırsak Türkiye ligini de takip ederiz.

Unknown | 16/5/09 14:25

haklısın recko ama :)

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.