Florentino Perez & Real Madrid




14 Mayıs Perşembe günü Real Madrid Başkanlığı için adaylığını açıklayacak Perez.2000-2006 yılları arasında Real Madrid'in başkanlığını yapmış ve kulübün 'Galacticos' unvanını almasını sağlamıştı. Real Madrid'e dünyanın birçok önemli oyuncusunu transfer eden ve takıma hem Avrupa'da hem İspanya'da birçok kazandıran Perez, 2006 yılından görevinden istifa etmişti.

Şimdi merak edilen tilkinin kürkçü dükkanına ihtiyacının dozajı (!) Real şu an çözümsüzlüğün derinlerindeki takım.Kimin ipiyle kuyuya inilmesi gerektiğini konusunda bir hazımsızlık çekerlerse , Ali Şen başkan Fenerbahçe şampiyon klişesinden öteye geçemezler.Perez'in başkanlığı eski hamam kabul edilebilir ancak tasların değiştiğini de unutmamak gerek!

1 akıl fikir:

Adsız | 22/3/10 11:48

i honestly enjoy all your posting kind, very helpful.
don't quit and keep posting for the reason that it just simply that is worth to follow it,
excited to browse through a lot more of your content, have a good one ;)

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.