İniesta

Haberler iyi; İniesta Roma'da sahada olacak. Totem mi yapsam artık ne yapsam (!) 08-09 da 48 maçta 6 gol 17 asist.Manchester derbisinde Ronaldo 60.dakikada oyundan alınınca Ferguson'a gider yapmış. Hafta içi Ferguson gözlerinden öper artık.

2 akıl fikir:

Recqo | 11/5/09 16:08

bu ronaldo hakkında fikirlerimi Herkes Ronaldo hakkındaki fikirlerimi biliyor burda söylemek pek uygun olmaz çünkü blog sitemizin seviyesini düşürmek istemiyorum.
Benim takımıma gol attıktan sonra o gol sevinçlerini (iğrenç hareketleri) yapacak bir daha ki pozsyon ronaldoyla ayağını ayrı ayrı sahadan çıkarırlar:) (tabi yakalayabilirsem:):)) Bu bağlamda rakip oyuncuların centilmenliklerini kutluyorum.
O daha önce Ferguson tarafından maçtan birgün önce grup yaparken de yakalanmıştı ama birşey olmamıştı. bence yine sıyırır.

Unknown | 11/5/09 16:19

içinde iyi bir insan aslında :)

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.