Enzo Zidane


Zidane'ın oğlu Enzo için İspanyollar devrede. 14 yaşında Enzo Real Madrid altyapısında oynuyor. Fransızlara göre de İspanyollar Enzo'nun peşinde.

1 akıl fikir:

Recqo | 11/5/09 13:00

Real madrid'i bana sevdiren Zidane gibi bir oyuncunun 100 yılda bir geleceğine inanarak bu işin kan bağıyla olmayacağını düşünüyorum. Milan'da oğul Maldini'yi bekliyor.Bence böyle şeyler hem o çocukları etkiliyor (inşallah iyi yönde etkiler) hem de gerek yok. Sonuçta isim değil ayaklar oynuyor.

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.