Kaostepe


Eren Talu & Alke & Dubai Birliği'nden alınan ve bugün ihaleye sunulan Aslantepe Spor Kompleksi'nin inşaat ihalesi sonuçlandı.

İhale için 7 şirket evrak isterken, sadece Siyah Kalem Mühendislik ve İnşaat San. ve Tic. Limited Şirketi teklif sundu ve haliyle ihale ona kaldı. Stadın inşaatı için zaman zaman basın açıklamaları yapan Aşçıoğlu İnşaat AŞ ise sadece teşekkür mektubu ile ihaleye katıldı.

TOKI'den yapılan açıklama ise aynen şöyle..

"İstanbul Şişli ilçesi Dikilitaş mahallesinde yer alan ve halen Ali Sami Yen Stadyumu'nun bulunduğu 58 pafta 1199 ada, 384 parsel numaralı ve 34.640,43 metre kare yüz ölçümlü taşınmaz üzerinde ’Kentsel Sosyal Altyapı Alanlarının yapılması’ karşılığında, yapımına başlanan İstanbul Şişli Ayazağa 4 pafta, 3 ada 29 parsel taşınmaz (Seyrantepe arazisi) üzerinde ’52 bin seyirci kapasiteli, çok amaçlı, çatısı açılır kapanır tipte stadyum ve 4 bin 500 araçlık otoparktan (3000 araçlık kapalı, 1500 araçlık açık) oluşan spor kompleksi inşaatının’ tamamlanarak, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne devri ile Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı Esasına göre idare payı toplam gelirinin ödenmesi."

0 akıl fikir:

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.