Şanssızlık!



Sıralama turlarının 2. seansında önünde bulunan Rubens Barrichello'nun aracından kopan bir parça Brezilyalı pilotun kafasına isabet etti. Kafasına isabet eden parçadan sonra yaklaşık 170 km hızla bariyerlere çarpan Felipe Massa bir süre hareketsiz kaldı.

Kaza'dan sağlık görevlileri hemen müdahalede bulunurken pit alanına gelen helikopter ile Massa hastaneye kaldırıldı. Hastanede hemen müdahalede bulunulan Massa'nın komada olduğu ve uyuduğu, sabah saatlerinde uyanması beklendiği ve sağlık durumunun kritik olduğu açıklandı.

0 akıl fikir:

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.